Sora:Sky for Life

Ingatlah. Kawan mudah untuk dicari dan diganti tetapi Sahabat sukar dicari dan diganti. Hargailah mereka yang bergelar SAHABAT

Digital clock

Friday, 16 November 2012

OMG!!! THIS IS SO GREAT!!!!

Assalamualaikum.w.b.t dan salam bahagia....

Hi koraang semua...
Welcome to my second post....
Ok.. Sekarang aku nak cakap pasal satu perkara yang menarik...
Istanbul Aku Datang... 8000km mencari cinta
Siapa yang dah tengok cerita arahan Bernard ni?
Apa pendapat anda tentang cerita yang menarik dan hebat ni?

Lakonan Lisa Surihani bersama  Beto dan Tomok sebagai teraju utama dalam cerita ni sungguh serasi..
Kisah mengenai Dian yang merantau jauh ke Istanbul untuk bertemu kekasihnya Azad yang mengambil jurusan perubatan untuk melaksanakan satu misi yang penting iaitu menunggu Azad untuk melamarnya.
Pertemuan Dian dengan Hariss, seorang pelukis apabila menyewa satu rumah yang telah dihuni oleh Hariss akibat ditipu.
Plot cerita dan gabungan pelakon yang mantap menjadikan cerita ini sungguh menarik....


Oklah,,, rasa itu  jer post untuk kali ni.. Tinggalkanlah komen dan cadangan untuk tingkatkan kualiti blog dari pelbagai aspek... Tolonglah saya ek? Budak baru dalam dunia Blogging...


                                                                                                                                             Prince Sonata
                                                                                                                                                 ADMIN

Thursday, 15 November 2012

my first post ever

assalamualaikum and salam sayang....
selamat datang ke Sora:Sky for Life
hahaha
ni first post aq so wish me luck....
ok... aq blaja watt blog ni pon tak berapa nak tahu,,, thanks to my friend Syafiqah...


nama aq Ridhuwan Rashidi... umur 16 nak masok 17
sekolah kat sekolah menengah sains bagan datoh(SABDA)
duk kat klang



tak tau nak tulis apa lagi ni... so just check it out later


asalamualaikum dan salam ukhwah